Welcome To ChatzRYL2
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Molpoint Close..!!~
MOLEPOINT DONATION TEMPORARY CLOSE
Donation hanya boleh melalui bank in sahaja sehingga diberitahu. Harap Maklum.
Donation Via MolPoint..!!~
Good news.. Bagi mereka yang tak tahu cara nak bank in atau susah sangat nak bank in.. ChatzRYL@ sekarang menerima pembayaran melalui MOLePoints.

Cara Cara adalah mudah, cuma pergi ke 7 Eleven berdekatan dan beli topup MOLePoints dari kaunter (RM30, RM40 and RM50).

Dan selepas tuh SMS ke nombor 017 727 1713 dengan format "Nama Character Mol Topup RM50 Pin Number Serial Number Tujuan Donate"

Sebagai rujukan..Klik Sini

Note : Tolong jgn sms / call nombor tersebut kerana panggilan anda takkan dilayan. Hanya untuk tujuan donate sahaja..

Share | 
 

 Donations Payment Mode

Go down 
AuthorMessage
GM-69
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 34
Registration date : 2008-08-13

PostSubject: Donations Payment Mode   Tue Sep 16, 2008 8:18 am

For the mean time ChatzRYL2 Team just accept Maxis Topup Code for donation payment mode. But starting Oktober we will accept only cash / bank in for donation. And we will assign a person on our behalf for make it easy.

Regards.

Buat masa skrg ChatzRYL2 Team hanya menerima Maxis Topup sebagai satu cara bayaran untuk donate. Menjelan Oktober kami hanya akan menerima cash / bank in. Kami akan melantik wakil bagi pihak kami untuk kemudahan player.

Terima kasih
Back to top Go down
View user profile http://chatzryl2.forumsrpg.net
anazhd
Fame
Fame


Male Number of posts : 2
Age : 25
Location : Pasir Gudang Johor
Job/hobbies : Men RYL2
Humor : Kalo x de fame....x pe ar
Registration date : 2008-08-30

PostSubject: Re: Donations Payment Mode   Tue Sep 23, 2008 4:49 pm

GM-69 wrote:
For the mean time ChatzRYL2 Team just accept Maxis Topup Code for donation payment mode. But starting Oktober we will accept only cash / bank in for donation. And we will assign a person on our behalf for make it easy.

Regards.

Buat masa skrg ChatzRYL2 Team hanya menerima Maxis Topup sebagai satu cara bayaran untuk donate. Menjelan Oktober kami hanya akan menerima cash / bank in. Kami akan melantik wakil bagi pihak kami untuk kemudahan player.

Terima kasih

Kalo aku dok P/Gudang, kat maner aku nak kene jumpe GM66, GM-69 dan len-len?
Back to top Go down
View user profile http://www.ryl2.com.my
GM-69
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 34
Registration date : 2008-08-13

PostSubject: Re: Donations Payment Mode   Fri Sep 26, 2008 5:58 am

kalau dekat pasir gudang jangan risau...
ramai ko boleh jumpe..
aku list kan name kat bawah ni ko boleh pm dalam game...
1 )GM66 (akkan)
2 )GM69 (Human)
3 )HamLau (Human)
4 )-77- (Human)
Back to top Go down
View user profile http://chatzryl2.forumsrpg.net
PngBoys
Fame
Fame


Male Number of posts : 11
Age : 32
Location : Penang
Job/hobbies : PP/Games
Humor : no more
Registration date : 2008-08-16

PostSubject: Re: Donations Payment Mode   Fri Sep 26, 2008 10:46 am

GM-69 wrote:
kalau dekat pasir gudang jangan risau...
ramai ko boleh jumpe..
aku list kan name kat bawah ni ko boleh pm dalam game...
1 )GM66 (akkan)
2 )GM69 (Human)
3 )HamLau (Human)
4 )-77- (Human)


Kalau duk area Penang nak jumpa sapa lak??? Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.seemeinryl2.com
GM-66
GameMaster Group
GameMaster Group
avatar

Male Number of posts : 13
Age : 32
Location : kubur
Job/hobbies : ragut
Humor : tumur?
Registration date : 2008-08-18

PostSubject: Re: Donations Payment Mode   Sat Sep 27, 2008 3:48 am

area png jumpe ang la
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/sn4p_inc
L3gendation
Fame
Fame


Male Number of posts : 3
Age : 26
Location : Penang
Job/hobbies : playing RYL
Humor : ??
Registration date : 2008-10-05

PostSubject: Re: Donations Payment Mode   Sun Oct 05, 2008 11:39 am

kat mana nak jumpa pngboys cam mana nak contact dia..............
Back to top Go down
View user profile http://www.google.com
forum
Fame
Fame


Male Number of posts : 9
Age : 30
Location : KL
Job/hobbies : sleep
Humor : nvm
Registration date : 2008-10-04

PostSubject: Re: Donations Payment Mode   Fri Oct 10, 2008 10:18 am

bahagian kutup utara.. ?
Back to top Go down
View user profile http://chatzryl2.forumsrpg.net
GM-Szabo
Admin
Admin


Male Number of posts : 32
Age : 41
Registration date : 2008-09-26

PostSubject: Re: Donations Payment Mode   Fri Oct 10, 2008 6:43 pm

bagi mereka yang nak donate tapi tak dapat contact wakil wakil di atas nih boleh terus bank in ke akaun GM. Pm GM-Szabo in game for details
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Donations Payment Mode   

Back to top Go down
 
Donations Payment Mode
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Battle Mode: 0982 -- Lenneth vs Gene [Winner: Lenneth]
» The Elder Scrolls: Skyrim - Challenge Mode
» Hero Mode and or Ministrife Request
» Challenge Mode- Elder Scrolls V: Skyrim
» Singers and their Ex Boyfriends(Pick and Play)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ChatzRYL :: Donate :: Donate Item-
Jump to: