Welcome To ChatzRYL2
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Molpoint Close..!!~
MOLEPOINT DONATION TEMPORARY CLOSE
Donation hanya boleh melalui bank in sahaja sehingga diberitahu. Harap Maklum.
Donation Via MolPoint..!!~
Good news.. Bagi mereka yang tak tahu cara nak bank in atau susah sangat nak bank in.. ChatzRYL@ sekarang menerima pembayaran melalui MOLePoints.

Cara Cara adalah mudah, cuma pergi ke 7 Eleven berdekatan dan beli topup MOLePoints dari kaunter (RM30, RM40 and RM50).

Dan selepas tuh SMS ke nombor 017 727 1713 dengan format "Nama Character Mol Topup RM50 Pin Number Serial Number Tujuan Donate"

Sebagai rujukan..Klik Sini

Note : Tolong jgn sms / call nombor tersebut kerana panggilan anda takkan dilayan. Hanya untuk tujuan donate sahaja..

Share | 
 

 cadangan jew~

Go down 
AuthorMessage
adie14
Fame
Fame


Male Number of posts : 1
Age : 28
Location : setapak
Job/hobbies : sleep
Humor : dunno
Registration date : 2008-10-25

PostSubject: cadangan jew~   Sat Oct 25, 2008 4:30 am

-pasal ring ngan necklace, sye rase admin x patut wat limit 20 orang je yg boleh beli...
sebab bile player baru main, n x sempat nak beli, jd x adil bg dorang.. dan xbrape nak adil bg player yg xsempat nak beli..
-ring n necklace patut diperbagaikan lg... eg. crit ring n magic ring.. x semue player pakai attack n defend je, sorc ngan rune camne??
-dan sye cadangkan admin wat 1 quest bg sesaper yg xnak beli ring or neclace tu.. quest 10 set RS ke... etc etc.. reward die bg random ring or necklace.. power/crit/defend/magic,A/B/C...(jgn la sampai D ngan F, kejam sgt.. )
-n paling penting skali admin tolong stabilkan web server nie.. rmai2 mmber nak main server nie.. tp biler nak register pon x boleh, dorg naek malas nak main.. nie boleh membantutkan tumbesaran server nie.. xkan admin nak server nie jd umpama server utk dak2 JB je??

btw.. nie cme cadangan jew.. tpulang la kat admin yg bijaksana utk menerime atau tak..

wassalam...

afro
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/adie90
LanuN--JohoR
Fame
Fame


Male Number of posts : 13
Age : 23
Location : Pluto
Job/hobbies : ?!?!?!?!?!?!?!?
Humor : i hate Givi
Registration date : 2008-10-03

PostSubject: aku x setuju.....   Sat Oct 25, 2008 5:53 am

aku krg sutuju klu ramai org maen server ni.....

sbb mkn ramai mkn lag....

itu akan menyebabkn org yg bru maen ssh nk livling.....

ckplh klu server ni utk org area jb je....

2 pun asyik lag ble maen....

thxxx ^^ Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.ryl2.com.my
-Givi-SorC-
Fame
Fame


Male Number of posts : 9
Age : 23
Location : Kota Masai~!!
Job/hobbies : Lu PK La Sndiri~!Asmekom~!!!
Humor : Umor aku 13 taun....
Registration date : 2008-09-25

PostSubject: Re: cadangan jew~   Mon Nov 03, 2008 8:05 pm

bagi aku aku lebih suke kalu 20 org jew yg sempat beli ring ngan necklace...

sebab kalu admin bagi kat byk org nnti byk yg pro...

peluang ko nk jadi pro pon terbantut...

lagi pon admin tau la ape diorang buat....
Back to top Go down
View user profile http://myspace.com/capp_fun
PngBoys
Fame
Fame


Male Number of posts : 11
Age : 32
Location : Penang
Job/hobbies : PP/Games
Humor : no more
Registration date : 2008-08-16

PostSubject: Re: cadangan jew~   Sat Nov 15, 2008 3:19 am

LanuN--JohoR wrote:
aku krg sutuju klu ramai org maen server ni.....

sbb mkn ramai mkn lag....

itu akan menyebabkn org yg bru maen ssh nk livling.....

ckplh klu server ni utk org area jb je....

2 pun asyik lag ble maen....

thxxx ^^ Smile

Jadi aku org penang tak yah main la ... No

Kalau cadangan kau diterima admin .. aku nak bagai tau macam mana nak block IP pemaian lain yg luar dari Johor ... Idea
Back to top Go down
View user profile http://www.seemeinryl2.com
LanuN--JohoR
Fame
Fame


Male Number of posts : 13
Age : 23
Location : Pluto
Job/hobbies : ?!?!?!?!?!?!?!?
Humor : i hate Givi
Registration date : 2008-10-03

PostSubject: cadangan jew~   Sat Nov 15, 2008 10:05 am

klu yg tgh main teruskn je la.........

x payah ssh2 nk brhnti........
Back to top Go down
View user profile http://www.ryl2.com.my
defender
Fame
Fame


Male Number of posts : 15
Age : 24
Location : Middle Camp,MC
Job/hobbies : Men Game
Humor : 14
Registration date : 2008-11-28

PostSubject: PeNeMbAk_AkKaN   Fri Nov 28, 2008 7:23 am

aku setuju ckap givisorc....
nt kang trbantut peluang kite untuk jdi pro klu dh sume nk pkai ring...
hehehe... lol!
Back to top Go down
View user profile http://chatzryl2.forumsrpg.net
Sponsored content




PostSubject: Re: cadangan jew~   

Back to top Go down
 
cadangan jew~
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ChatzRYL :: General Discussion :: Suggestion And Complaint-
Jump to: